کشف و ضبط بیش از ۱000 قلم قرص‌ غیر مجاز گیاهی از عطاری‌های تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ۰۷:۵۰ | تعداد بازدید: 51

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کشف و ضبط بیش از 1030 قلم محصولات غیر مجاز از چهار عطاری در این شهرستان خبر داد.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی با اشاره به تداوم بازرسی‌های کارشناسان این اداره گفت: این اقلام غیر مجاز که شامل انواع قرص‌های گیاهی غیر مجاز بود در گشت مشترک کارشناسان این اداره به‌همراه کارشناسان ادارۀ صمت شهرستان به ارزش 100 میلیون ریال کشف و ضبط گردید.

وی با هشدار به شهروندان مبنی بر این‌که داروهای گیاهی غیر مجاز در عطاری‌ها سلامتی را به خطر می‌اندازد، تاکید کرد: در این بازرسی‌ها که به‌صورت سر زده انجام گرفت، اصالت و سلامت کالا و دارا بودن تاییدیۀ سازمان غذا و دارو تحت عنوان سیب سلامت، عدم عرضۀ فرآورده‌های گیاهی و دارویی غیر مجاز، رعایت اصول توزیع و بهداشتی واحد عرضه کننده و عدم دخالت واحد در امر درمان مورد بازرسی و نظارت قرار گرفته و با واحدین متخلف برخوردهای مناسب قانونی صورت گرفت.

وی افزود: همچنین با هوشیاری ماموران ایستگاه ایست و بازرسی شهید شیردل کامه 6000 هزار قلم دارو متعلق به یک شرکت دارویی داخلی به دلیل توزیع خارج از شبکه به ارزش چهار میلیارد ریال توقیف و پروندۀ متخلف به مقامات قضایی ارجاع گردید.

معاون غذا و داروی دانشگاه از مردم خواست تا نسبت به تهیۀ اقلام مورد نیاز خود از عطاری‌ها حساسیت و دقت نظر داشته و هرگونه تخلفی در این زمینه را با کارشناسان این مدیریت در میان بگذارند.