کشف و ضبط 9600 عدد قرص قاچاق و غیر مجاز در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۵/۰۸ ۱۳:۳۰ | تعداد بازدید: 68

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کشف و ضبط 9600 عدد قرص اکتیویت قاچاق به ارزش 240 میلیون ریال توسط پلیس آگاهی شهرستان خبر داد.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی گفت: این تعداد قرص قاچاق و غیر مجاز که توسط کارشناسان پلیس آگاهی کشف گردید برای تعیین ماهیت و ارزش‌گذاری به این مدیریت تحویل داده شد که کارشناسان ارزش این قرص‌ها را 240 میلیون ریال برآورد کردند.

وی افزود: این کپسول‌ها که با نام تجاری اکتیویت و برای دردهای عضلانی و مفصلی در بازار به مردم عرضه می‌شود محصول کشور پاکستان بوده و کاملا قاچاق و غیر مجاز می‌باشد.

وی اظهار داشت: معمولا این قرص‌ها مسکن‌های قوی می‌باشند که ممکن است برای دوره‌ای کوتاه‌مدت درد را کاهش دهند اما در بلندمدت عوارض جبران‌ناپذیری بر سیستم گوارش و قلب و عروق بدن می‌گذارند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه تصریح کرد: همشهریان عزیز حتما داروها را با مشورت پزشک و از مکان‌های معتبر مانند داروخانه‌ها تهیه کنند و هرگونه موارد مشکوک را با کارشناسان این اداره با شماره تماس 52313070 داخلی 112 در میان بگذارند.

برچسب های خبر