از ابتدای امسال:

۱2 پروژۀ بهداشتی درمانی و آموزشی با اعتباری بالغ بر 2 هزار و 880 میلیارد ریال، تکمیل، تجهیز و به بهره‌برداری رسیده است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۱۳ ۱۰:۵۵ | تعداد بازدید: 222

معاون توسعۀ مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: از ابتدای امسال تعداد 12 پروژۀ بهداشتی درمانی و آموزشی با زیربنای 27 هزار مترمربع و با اعتباری بالغ بر 2 هزار و 880 میلیارد ریال، تکمیل، تجهیز و به بهره‌برداری رسیده است.

دکتر علیرضا کامل افزود: میانگین درصد پیشرفت پروژه‌های عمرانی این دانشگاه در 3 حوزۀ بهداشتی، درمانی و آموزشی از 27 درصد در ابتدای سال 1400 به 71 درصد رسیده است که حدود 41 درصد رشد داشته‌ایم.

وی بیان داشت: با عنایت به بهره‌برداری از پروژۀ بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) تقریبا سرانۀ تخت دانشگاه به میانگین کشوری نزدیک شده و نیازهای درمانی شهرستان مرتفع شده است اما پروژه‌های مهمی از جمله بیمارستان 32 تختخوابی راشد شهرستان زاوه و در حوزۀ آموزشی پروژۀ دانشکده پزشکی و سلف سرویس دانشجویی پردیس دانشگاه و در حوزۀ بهداشت نیز پروژۀ معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان و تکمیل مرکز خدمات جامع سلامت دولت آباد و رودمعجن در دست پیگیری و اقدام می‌باشد.

دکتر کامل اظهار داشت: برنامه و اولویت اصلی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تکمیل پروژه‌های بیمارستان راشد زاوه و دانشکدۀ در حال ساخت پردیس و همچنین دیگر پروژه‌های نیمه تمام از جمله تکمیل و راه‌اندازی مرکز خدمات جامع سلامت نسر، مرکز رادیوتراپی خیر محترم خانم برزگر، مرکز خدمات جامع سلامت دولت آباد و رودمعجن و همچنین مطالعه و شروع عملیات اجرایی مرکز کاهیجه از برنامه‌های سال آینده می‌باشد تا پوشش مراکز بهداشتی در سطح شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه تکمیل گردد.