در چهاردهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت:

2 دیپلم افتخار توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه کسب شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۲۷ ۰۸:۱۴ | تعداد بازدید: 213

مسئول واحد المپیاد دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در چهاردهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 2 دیپلم افتخار توسط دانشجویان این دانشگاه کسب شد.

مهندس فهیمه عطاریان با اشاره به این‌که مرحلۀ کشوری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور از ۱۹ تا ۲۳ شهریورماه در تهران برگزار شد افزود: سه نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه موفق به راهیابی به مرحله نهایی این المپیاد شدند.
وی اظهار داشت: مریم یوسفیان دانشجوی ترم 8 بهداشت عمومی در حیطۀ کارآفرینی در بستر دانشگاه هزارۀ سوم و مرضیه عارفی اصل دانشجوی ترم 5 علوم آزمایشگاهی در حیطۀ آموزش پزشکی توانستند دیپلم افتخار این المپیاد را کسب کنند.

سرپرست تیم المپیاد دانشگاه، ضمن آرزوی کسب موفقیت‌های بیشتر برای این دانشجویان پرتلاش، این موفقیت را به خانوادۀ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌خصوص اساتید و مدرسین دلسوز تبریک عرض نموده و تصریح کرد: این اولین تجربۀ حضور دانشجویان دانشگاه در این عرصه بود و امیداست در سال‌های بعد با نمایندگان بیشتری از دانشجویان نخبه به این رویداد علمی دست یابیم.