هم‌زمان با دهۀ کرامت:

440 سبد غذایی در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه توزیع شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۳/۱۰ ۱۴:۴۶ | تعداد بازدید: 168

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از توزیع 440 سبد غذایی بین مادران باردار نیازمند و کودکان زیر 5 سال با ارزشی بالغ بر 30 میلیارد و 80 میلیون ریال خبر داد.

دکتر الهام بهره‌مند گفت: در راستای اجرای مادۀ 24 جوانی جمعیت، این سبدهای غذایی علاوه بر سهمیۀ رایگان حمایت معیشتی در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه با مشارکت معاونت بهداشت، گروه‌های جهادی بسیج مستضعفین، ستاد اجرایی فرامین حضرت امام خمینی (ره) و موسسه‌های خیریۀ سلامت توزیع گردید.

وی ادامه داد: این اقدام با هدف تامین سلامت مادر و جنین و پیشگیری از نارسی، زایمان زودرس و کم وزنی هنگام تولد می‌باشد که اثرات مفید آن حتی در سال‌های بعد از زایمان نیز تاثیرگذار است.

وی افزود: اجرای برنامۀ سلامت مادران و نوزدان به‌عنوان یک راهکار اصلی در برنامه‌های جوانی جمعیت منطبق بر بند سوم سیاست‌های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری است که در نهایت بالندگی، پویایی و جوانی جمعیت به حد بیشتر از جانشینی جمعیتی را به‌دنبال خواهد داشت.