همزمان با فرا رسیدن ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار عنوان شد:

60 دانشجو در یک‌سال گذشته در رشتۀ پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه فارغ‌التحصیل شده‌‎اند

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۱۷ ۱۲:۵۴ | تعداد بازدید: 183

رئیس دانشکدۀ پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: 60 دانشجو در یک‌سال گذشته در رشتۀ پرستاری از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.

دکتر مروارید ایرانی با تبریک فرا رسیدن ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار افزود: دانشکدۀ پرستاری و مامایی شامل 4 گروه آموزشی پرستاری، فوریت‌های پزشکی، اتاق عمل و مامایی می‌باشد و هرساله بیش از 150 دانشجو از طریق آزمون‌های سراسری در این دانشکده پذیرش می‌شوند.

وی ادامه داد: در این دانشکده 30 استاد به‌عنوان عضو هیئت علمی در گروه‌های آموزشی مشغول به فعالیت هستند و از این میان بیشترین اعضای هیئت علمی با تعداد 15 استاد مربوط به گروه پرستاری می‌باشند.

دکتر ایرانی اظهار داشت: در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیش از 1000 دانشجو در حال تحصیل هستند که از این میان 290 دانشجو متعلق به گروه پرستاری و بالغ بر 500 دانشجو مربوط به دانشکدۀ پرستاری و مامایی می‌باشند.

وی بیان داشت: یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های این دانشگاه بکارگیری دانش‌آموختگان در سال‌های گذشته در حوزه‌های مختلف از جمله درمان، آموزش و... می‌باشد و دانشجویان دیروز، همکاران خلاق و جهادی امروز هستند که در حوزۀ سلامت ایفای نقش می‌کنند.

دکتر ایرانی با اشاره به این‌که در سال‌های اخیر پذیرش دانشجوی بین‌الملل در دو گروه پرستاری و مامایی در این دانشگاه صورت می‌گیرد خاطرنشان کرد: برخود می‌بالیم که نتیجۀ برنامه‌ریزی، تلاش مستمر و اجرای عملیاتی فعالیت‌های گوناگون که با تاسیس دانشکدۀ پرستاری و مامایی در شهرستان آغاز شده است درخت تنومندی است که امروز خدمات ارزنده‌ای را در حوزۀ بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مردم منطقه ارائه می‌نمایند.