همزمان با هفتۀ قوۀ قضائیه صورت گرفت:

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۴/۰۶ ۰۹:۱۲ | تعداد بازدید: 408

همزمان با هفتۀ قوۀ قضائیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌همراه مسئول امور حقوقی دانشگاه و رئیس بیمارستان امام حسین (ع) با رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دیدار کردند.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این دیدار ضمن تبریک هفتۀ قوۀ قضائیه و گرامی‌داشت یاد و خاطرۀ شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران شهید ایشان؛ از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های شایستۀ مسئولان قضائی از حوزۀ سلامت تقدیر کرد.
دکتر ابراهیمی‌پور گفت: با همدلی و حمایت‌های ارزشمند مسئولان دستگاه قضا با این دانشگاه، بسیاری از چالش‌ها و دغدغه‌های دانشگاه علوم پزشکی در زمینه‌های مختلف رفع شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: این هفته فرصت مغتنمی است تا از تلاش‌ها و اقدامات خوب دستگاه قضا در امر عدالت‌گستری در جامعه قدردانی کرد چرا که اگر کوشش‌های حوزۀ قضا در برقراری عدل و عدالت نبود، شرایط جامعه برای زندگی مردم ایمن نبود و همان طور که سلامتی یک امر ضروری و مهم برای زندگی محسوب می‌شود، داشتن امنیت و احقاق حقوق نیز از نیازهای مهم انسان‌ها به شمار می‌رود.