در سومین روز از هفتۀ سلامت:

همایش پیاده روی خانوادگی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۲/۱۹ ۱۱:۵۸ | تعداد بازدید: 204

مدیر تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همایش پیاده روی خانوادگی با حضور 300 نفر از کارکنان این دانشگاه در سومین روز از هفتۀ سلامت برگزار شد.

مصطفی یزدانی در حاشیۀ برگزاری این همایش افزود: این همایش صبح امروز از مقابل ستاد دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه آغاز و تا مزار گلزار شهدای گمنام پارک جنگلی پیشکوه ادامه یافت.

وی اظهار داشت: انجام پیاده‌روی و ورزش‌های همگانی در کاهش بار بیماری‌ها بسیار مؤثر است و در کنار آن، باید الگوی زندگی سالم هم رعایت شود که این مساله بسیاری از مشکلات سیستم درمانی را کاهش می‌دهد.
وی بیان داشت: انجام فعالیت‌های ورزشی، تحرک مناسب و نحوۀ تغذیۀ سالم برای اصلاح سبک زندگی، از برنامه ‌های پیشگیرانۀ نظام سلامت است و به ارتقاء سلامتی کمک می‌کند.

مدیر تربیت بدنی کارکنان دانشگاه تصریح کرد: امید است این‌گونه برنامه‌های پیاده روی به‌منظور تغییر سبک زندگی در راستای افزایش میزان سلامتی افراد در سطح خانواده‌ها تداوم یابد.