تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ ۱۶:۰۴ | تعداد بازدید: 129

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: سلامت یکی از مهمترین ارکان توسعه است و در منطقۀ تحت پوشش این دانشگاه همراهی مردم و مسئولین با حوزۀ سلامت دستاوردهای مهمی را برای منطقه به ارمغان آورده است.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفتۀ تربت حیدریه به مناسبت هفتۀ سلامت اظهار داشت: در دو سال گذشته علیرغم درگیری جامعه با بیماری کرونا شاهد دستاوردهای مهمی برای منطقه از جمله بهره‌برداری از بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) بودیم که حاصل تلاش و پیگیری‌های دست‌اندرکاران حوزۀ سلامت به‌خصوص نمایندۀ مردم شهرستان‌های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، فرماندار و همۀ عزیزانی بود که برای پیشرفت منطقه زحمت می‌کشند.

دکتر ابراهیمی‌پور افزود: در هفتۀ گذشته نیز با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت، مرکز خدمات جامع سلامت مهندس حمید رمضانی شهرک ولی عصر (عج) و مرکز خدمات جامع سلامت زنده‌یاد مسعود محقق به بهره‌برداری رسید که کلیۀ خدمات بهداشتی و درمانی در این مراکز انجام می‌شود که از خانوادۀ این خیرین گران‌قدر که به توسعۀ زیرساخت‌های حوزۀ سلامت کمک کردند تقدیر می‌نماییم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن دعوت از مردم برای تکمیل واکسیناسیون کرونا عنوان داشت: از نظر تزریق واکسن کرونا از نظر متوسط استانی و کشوری در وضعیت بهتری قرار داریم و از همۀ مردم عزیز درخواست می‌کنیم به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه و واکسن کرونا را تزریق نمایند.

دکتر ابراهیمی‌پور با اشاره به این‌که از نظر علمی، واکسن کرونا حدود 2 ماه حفاظت ایجاد می‌کند تصریح کرد: افراد بالای 70 سال که بیش از دو ماه از تزریق دُز سوم واکسن آن‌ها گذشته است می‌توانند دُز چهارم واکسن خود را تزریق نمایند.

وی با بیان این‌که کاهش فرزندآوری و زاد و ولد در سال‌های آینده کشور را با بحران مواجه می‌کند گفت: در 30 تا 50 سال آینده اگر با همین نرخ فرزندآوری پیش برویم یکی از پیرترین کشورهای جهان خواهیم شد که این یک چالش جدی برای کشور است.

دکتر ابراهیمی‌پور بیان داشت: از نظر بهداشت و درمان و کمک به مادران و کودکان، زیرساخت‌های لازم را در مراکز خدمات جامع سلامت فراهم کرده‌ایم که به‌عنوان مثال در مرکز خدمات جامع سلامت زنده‌یاد مسعود محقق که یکی از مراکز مجهز استان محسوب می‌شود، شرایط آموزش برای مادران و کسانی که تازه ازدواج می‌کنند فراهم شده است که امیدواریم به بهبود وضعیت فعلی کمک کند.

گفتنی است، برپایی میز خدمت به مناسبت هفتۀ سلامت و هفتۀ ملی جمعیت، غربالگری فشارخون، انجام واکسیناسیون کرونا، برپایی ایستگاه آموزش سلامت و مشاوۀ تغذیه از جمله خدمات ارائه شده در محل مسجد جامع بود.