پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌مناسبت فرا رسیدن روز بسیج اساتید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۳۱ ۱۰:۵۷ | تعداد بازدید: 55

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی فرا رسیدن سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید را گرامی‌داشت.

در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است: بی‌تردید شهید چمران را باید چهرۀ علمی و مرد عمل روزها و عرصه‌های سخت نامید که خالصانه و عاشقانه در راه دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور مبارزه‌های جان‌کاه را به جان خرید و خدمت به کشور و مردم را بر دنیا طلبی ترجیح داد؛ به‌طوری که مرارت‌ها و تلاش‌های مستمر این شهید بزرگوار در عرصۀ دانش و مبارزه به نماد ایستادگی و مقاومت برای جامعۀ دانشگاهی تبدیل شده است.
یادآور می‌شوم، اساتید، پزشکان، کارکنان و نیروهای بسیجی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در کنار مردم در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه، بیمارستان‌ها و در گروه‌های پشتیبانی به مبارزه با کرونا پرداخته‌اند و هم راستا با فعالیت‌های جهادی خود در سنگر بهداشت و درمان، در سنگر پژوهش و تحقیق نیز به بهترین نحو ممکن انجام وظیفه کرده‌اند.
اینجانب ضمن گرامی‌داشت سالروز شهادت استاد دکتر مصطفی چمران، فرا رسیدن روز بسیج اساتید را خدمت اساتید گران‌قدر و اعضای هیئت علمی بسیجی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک گفته و موفقیت روز افزون را برای تمامی این بزرگواران خواهانم.